Nieuwe foto's !!!
Door: Laura
Blijf op de hoogte en volg Laura
24 November 2006 | Suriname, Paramaribo
Hier staan foto's van Jawjaw, de plantagetour en Brownsberg. Alles staat lekker door elkaar, een grote chaos. Veel plezier bij het kijken haha!
brasa Laura
24 November 2006 - 06:48
Papa:
Leuk hoor al die foto's.
xxx
die..die..die...spin!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrgh!!! -
24 November 2006 - 12:34
Sieger:
hoi laura, wij zitten hier in de kou,maar jij hebt het daar wel lekker hoor!we hebben wel het jongetje gezien die je stiekum op de foto gezet hebt hoor!
kusjes van Siegerxxxxxx -
24 November 2006 - 18:45
Inge:
He Laura,
Super leuk al die foto's en verhalen!
Ik hou je site in de gaten!
tot gauw :)
liefs Inge -
24 November 2006 - 22:30
Geke:
Mooi foto's! Ik kijk al weer uit naar de volgende!
Liefs, Geke -
25 November 2006 - 14:01
Tante Willeke:
Hoi Laura,
Dat ziet er goed uit, jullie lekker in een hemdje en wij in Nederland in onze winterjas. Die spinnen is wat minder maar die lekkere drankjes en die zon maakt volgens mij een hoop goed. Geniet er maar van wij genieten mee van je verhalen en je foto's
veel liefs en dikke zoen uit Rijswijk -
25 November 2006 - 19:22
Tante Ineke:
He Laura,
Leuk al je verhalen. Je kunt er wel een boek over schrijven.Mooie foto's.
Liefs tante Ineke
27 November 2006 - 11:19
Reinier:
Hoi Lautje!
Ziet er goed uit die foto's en dan bedoel ik natuurlijk het overheerlijke weer. Geniet er maar van want hier is het ietspietse frisser. Verder houden we het wel uit. Cool bungalowpark daar. Heb je behalve kaaimannen, gekko's en afschuwelijke spinnen nog wat andere mooie schepsels gezien? Zoiets als Ara's nzo?
Groetjes (ook van Lian, Maxine en Danique). -
29 November 2006 - 09:24
Bert-Jan:
Heey Laura,
Echt superleuke foto's. Lekker weertje daar. Maar t'is hier ook warm voor de tijd van t'jaar. Vier je daar nog sinterklaas. Of geloven ze daar niet in die dwaas?....ehhh ik bedoel.... ach ja ik ben al een beetje in de dicht sfeer, maar nu geen gezeur meer. Ik wens je heel veel suc6 en plezier en de groeten vanaf hier.
Bert-Jan -
29 November 2006 - 09:27