Nog een week... iehhh!
Door: Laura
Blijf op de hoogte en volg Laura
14 September 2006 | Nederland, Zwolle
We zitten nu bijna elke dag op school om ons voor te bereiden.
Gisteren al afscheid genomen van wat verwegwonende familieleden (opa en oma, ooms, tantes, nichtjes en neefje)!
Enenen... ik heb ff pepernoten aangeschaft, aangezien ik er vanuit ga dat ze dat in Suri niet hebben :s
Anyway, ik ga maandag nog ff mn visum ophalen (de vorige keer in amsterdam zaten gerdiene, johanneke en ik vooraan in die ongeluktrein bij amersfoort...) en mn koffer inpakken...
Moh syi!
Bigi Brasa Laura
14 September 2006 - 11:19
Marianne:
hey
hoe bedoel je gister afscheid genomen van familie?? je bent hier helemaal niet geweest!!!
verwacht je nog wel langs dan!!! haha!!!
wens je veel plezier!!!
veel liefs je nischtje marianne -
14 September 2006 - 15:06
Hieke:
Heeee!
Veel succes met inpakken! Ik kom je uitzwaaien op schiphol donderdag!
Hieke -
14 September 2006 - 17:34
Gerdien:
hoii zus!
nog ma een weekje!!:S
donderdag gaan we je nog wew uitzwaaien hoor, en zaterdag kom je volgens mij toch ook weer thuis, dus dan zie ik je nog wel ff:P ik zal je wel misse hoa:(
doejjj
-x- me -
14 September 2006 - 17:48
Irene:
Hoi Laura!
Alvast heeel veel plezier en succes in Suriname! Ik ga je verhalen volgen!
Groetjes, Irene -
17 September 2006 - 14:33
Jacqueline:
Hoi hoi!
Heel veel plezier in Suriname!
Goede reis!!
Groetjes je nicht Jacqueline -
18 September 2006 - 20:16
Geke:
Hey Laura!
Je laatste nachtje hier in Zwolle! Morgen naar Enschede! En donderdag vlieg je al naar Suriname! Laura, een hele goede reis en geniet daar in Suriname! Hoop snel weer wat van je te lezen! Hou je in de gaten hoor!
Heel veel liefs en een bigi brasa, Geke -
19 September 2006 - 08:44
De Treinreiziger:
Hey Laura!
he fijne reis naar Het Mooie Suriname! kijk uit voor de wilde Leeuwen enzo in het oerwoud! He veel plezier daar en genieter van! dan maar een jaar studie vertraging;-P
Groetjes!
The O -
19 September 2006 - 15:11
Buurman Oom Bert:
Nog even en dan ga je "de lucht in". Sterkte met afscheid nemen. Een goede reis toegewenst en een gezegende periode in Suriname. Nu ben je een poosje ons buurmeisje niet meer! Maar er is een vervanger!
oom Bert -
20 September 2006 - 10:15
Jolien:
Hey laura
Nog maar één nachje, geniet er nog van. Kga je wel missen maar ik hou je in de gaten. enne, denk nog eens aan me als je onder de douche staat :) haha.
Liefs Jolien -
20 September 2006 - 17:39
Mirjam Menninga:
he laura,
nog een nachie slapen (als dat lukt;))en dan is het zover! Gods zegen in het verre Suriname en als je nog een heel lief surinamertje over heb....;) goeie reis en ga je weblog volgen!(vind ik hoor ;p) liefs -
21 September 2006 - 17:36
Inge:
Op dit moment ben je vast nog onderweg, maar al wel een heel eind richting Suriname!! Laat je snel wat van je horen hoe de reis was enzo?
liefs Inge -
21 September 2006 - 17:47
Maaike:
Heel veel plezier en succes in suriname, maak er wat van!
Laat snel wat van je horen!!!!!
Heel veel liefs, Maaike -
22 September 2006 - 18:58
Papa:
Hoi Lau,
Wij hebben begrepen dat je veilig bent aangekomen. We hebben je stem op de voicemail al gehoord en dat doet goed. We proberen je mobieltje, maar dat is als van ouds...
xxx
papa